Verlies en gemis tijdens de feestdagen…

Verlies en gemis tijdens de feestdagen…

Waar mensen uit je omgeving een sprongetje maken bij de gedachte aan de feestdagen zoals Kerst, oud & nieuw verstop jij je liever heel ver weg onder de dekens. Natuurlijk, je denkt elke dag aan je dierbare die er niet meer is. Tijdens de feestdagen wordt dit gemis echter nog eens flink benadrukt. Tijdens de Verliespunt bijeenkomst geeft Angela Rebel je een aantal tips hoe om te gaan met rouw tijdens de feestdagen. Niet om het gemis weg te halen, wel om het wat draaglijker te maken.

Het Verliespunt is een samenwerking van Versa Welzijn en Humanitas Eemland met als doel het ondersteunen van mensen die te maken hebben met verlies en rouw. Rouw ontstaat na het verlies van een dierbare, maar echtscheiding kan ook de oorzaak zijn. De kern van rouw is dat het afscheid definitief is. Er is tijd nodig voor verlies te integreren in een nieuw bestaan. En, dat gaat met ups en downs.

Het Verliespunt organiseert op zondag 12 december een bijeenkomst over verlies en rouw. Angela Rebel uit Huizen is rouwbegeleider, zij komt praten over het thema: Verlies en gemis tijdens de feestdagen. Natuurlijk is er ruimte om uw eigen ervaring te laten horen.

Het Verliespunt wordt gehouden in het Huis van Eemnes, Noordersingel 4, Eemnes, tijd 14.00-16.30 uur.
Inloop vanaf 13.45 uur. De entree is gratis.
Vooraf aanmelden is nodig vanwege de corona regels.
Aanmelden via e-mail: steunbijverlies.eemland@humanitas.nl
Voor meer informatie kijk op de website: www.versawelzijn.nl